De Nederlandse Tafelronde maakt gebruik van Inchecksysteem als ticketsoftware voor AGM 2024 op Curaçao

In juli 2024 organiseerde De Nederlandse Tafelronde een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (AGM) op het prachtige eiland Curaçao. Dit belangrijke evenement trok leden en genodigden van over de hele wereld aan, wat zorgde voor een dynamische en diverse bijeenkomst.

Voor het beheren van de inschrijvingen en het stroomlijnen van het toegangsbeheer, koos de organisatie voor het gebruik van Inchecksysteem, een bekende en betrouwbare ticketsoftware.

Uitdaging
De Nederlandse Tafelronde stond voor de uitdaging om een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing te vinden voor het beheren van een groot aantal inschrijvingen en de toegang tijdens hun evenement. Met deelnemers uit verschillende landen en een variëteit aan activiteiten tijdens het evenement, was een flexibel en betrouwbaar systeem essentieel om alles soepel te laten verlopen.

Oplossing
Inchecksysteem bood een ideale oplossing door een gebruiksvriendelijk platform aan te bieden dat zowel kleine als grote evenementen kan ondersteunen. De organisatie gebruikte Inchecksysteem om:

  1. Inschrijvingen te beheren: Met behulp van Inchecksysteem konden deelnemers zich gemakkelijk registreren voor de AGM, waardoor het registratieproces snel en efficiënt werd afgehandeld.
  2. Tickets te verkopen: Inchecksysteem zorgde voor een probleemloze ticketverkoop, waarbij verschillende tickettypes konden worden aangeboden, afhankelijk van de behoeften van de deelnemers.
  3. Toegang te regelen: Bij de ingang van het evenement werden de tickets gemakkelijk gescand, waardoor de stroom van deelnemers soepel en zonder vertraging verliep.
  4. Statistieken en rapportage: De handige dashboards van Inchecksysteem gaven real-time inzicht in het aantal inschrijvingen, ticketverkoop en andere belangrijke statistieken, waardoor de organisatoren de voortgang van het evenement nauwgezet konden volgen.

Resultaten en Feedback
Mark Meijer, een van de organisatoren van de AGM, gaf positieve feedback over het gebruik van Inchecksysteem. Volgens Mark:

“We hebben meermaals gebruik gemaakt van Inchecksysteem. Het is een handige tickettool voor zowel kleine als grote evenementen. Er wordt continu geïnvesteerd in de gebruiksomgeving en mogelijkheden, en er wordt actief meegedacht met de opdrachtgever. Het handige dashboard waar alle statistieken zichtbaar zijn, is een groot pluspunt. Het systeem is bovendien vriendelijk in gebruik.”

Conclusie
Het gebruik van Inchecksysteem voor de AGM van De Nederlandse Tafelronde in 2024 op Curaçao bewees wederom de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze ticketsoftware. De tevredenheid van de organisatoren en de soepele uitvoering van het evenement benadrukken de toegevoegde waarde van Inchecksysteem als een belangrijke partner voor evenementenbeheer.